Soon the end of Mexico.

Snart slutar livet som utbytesstudent här i Mexico. Idag hade vi vår sista lektion i Enterprise & business, på onsdag sista lektionen i Finance och sedan väntar bara "The final exam", vilket faktiskt låter mer mäktigt än det är. Man skulle kunna se The final exam som ett tillfälle att samla ihop poäng som du missat. Det kanske är lite vågat att säga det innan.. men jag är 99.9% säker på att vi har klarat våra kurser i Mexico. Check på den!


Vi har efter mycket huvudgymnastik bokat oss ända hem till Sverige med ett nytt ankomstdatum. Eftersom vi slutar skolan redan nästa vecka under onsdagen har vi planerat följande;


Vi tror att Sverige längtar lika mycket efter oss som vi längtar efter Sverige och därför har vi förkortat vår resa med sisådär 10 dagar. Vi lämnar Mexico City den 15 maj och åker då vår sista resa i detta landet, nämligen ner mot Yucatan halvön. Där kommer vi besöka Tulum och Isla mujeres, dessa ställen sägs ha världens finaste stränder. Efter att vi solat och badat beger vi oss den 20 maj mot New York. Där kommer vi spendera 4 nätter och dagarna till så mycket shopping vi bara kan (det är i alla fall min och Natalias tanke). Sedan den 24 maj sätter vi oss på planet som ska ta oss hem till kära Sverige. Vi förväntas vara i Sverige runt 12,00 den 25 maj och JAG förväntas vara i Uddevalla cirka 17,00.
Kommer bli härligt med mycket kramar då Mamma och Sofia så snällt kommer och hämtar mig i Halmstad!


Trots fantastiska roliga månader här i Mexico med väldigt mycket intryck, härliga människor och väldigt annorlunda mat så känns det nu som om det är dags att åka hem igen.


Mexico har presterat över alla våra förväntningar och jag tror att Mexico även kommer att sakna oss. Utbytesstudenterna kallar oss den svenska maffian, "Ohh looke the Swedish maffia" har hörts från olika håll och kanter, tror till och med dem kommer sakna oss.


En uppdatering innan vi beger oss till Yucatan halvön kommer om hur the The finals gick och alla avsked vi kommer vara med om här innan vi lämnar. Och.. detta är viktgit.. vårat diplom som vi får den 4 maj från skolan!



Vi ses snart Sverige!
Jessica


Kommentarer
Postat av: Raimond

Då är den nya tidräkningen igång ---- 22 dagar kvar till du stampar klassisk mark igen.

2011-05-03 @ 14:08:44
Postat av: Danne

Välkommen hem och hämta många kramar. 99,9% Grattis till kurserna. Fäll ut vingarna och flyg lungt hemåt

2011-05-04 @ 19:21:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0