Muy bien

Som Jessica skrev så var vi inne i City över lördagen för att checka läget. Då tjejerna blev helt till sig av att det var rea tog jag och Ponte det vettiga beslutet att ta en runda för oss själva. Vi hittade en karta och började sen yra runt i stan, kollade in gamla kyrkor, olika museum och andra sevärdigheter, kulturellt och jäkligt vuxet! Vi var även inne i en stor park där vi blev utskrattade av ett femtiotal då en entertainer/clown gjorde narr av mig och Pontus, vi fattade i princip inget av skämten men det verkade underhållande.

På kvällen var vi ute på ett nytt ställe, Tiffanys, med lite random utbytesstudenter. Riktigt trevligt och Pontus har fortfarande inte fått bort de kvinnliga artisterna från näthinnan. Vi inbillar oss även att vår salsa är bra.

 

I fredags var vi på bio, The Tourist. Helt okej rulle men själva bion var riktigt häftig. Ingen SF Bio standard med småslitna säten och alltid en jätte eller påve framför dig. Här betalar du ca 60 kr och får sitta/ligga i en skinnfåtölj med benstöd som går att fälla. De hade även serveringspersonal där man kunde beställa vad som helst, från sushi till en grogg. Maxat kundvärde!

 

Annars flyter livet på här riktigt smooth. Skolan har dragit igång och för en gång skull är det lite småkul och intressant att gå till skolan igen. Kurserna känns bra och lärarna lika så.

 

Varför fastnar alltid våra lärare Mario och Ana i tullen när de reser tillsammans?.....De tar ju in Mario y Ana!

 

Jag och Pontus storsatsar på tennisen här. Kommande vecka börjar första passet med coach Reyes som ska göra underverk med oss. Pontus har köpt hårband så att alla kan säga att han liknar Björn Borg. Denna mentala boost har ju inte direkt funkat då jag raderat ut honom totalt i våra matcher, han börjar bli skyldig med ett antal bärs nu!

 

Har börjat planera en tripp till nästa helg och vi tänkte dra till Puerto Vallarta som ligger på västkusten. Sol, hav, paraplydrinkar och surf! Vi har även fått veta att det är ”Mexicos capital fot the gay-communty”. Intressant.

 

Hasta luego!
/Jens

 

 


Kommentarer
Postat av: Lajna

Klockers Björn Borg look alike:):)

2011-01-17 @ 09:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0