Första dagen i skolan.

Idag började skolan här i Mexico. Natalia är redan totalt utpumpad och bara efter en skoldag ligger hon med feber här i vår soffa.

Halv nio begav vi oss till skolan för att leta upp sal men något konstigt namn. Vi frågade oss fram och kom in i sal där det satt många utbytesstudenter. Vi slog oss ner och träffade mannen vi mailat med i ett halv år, Iván Ramirez. Om han är den som kan snacka bäst engelska på skolan ligger vi bra till. Det var många olika kulturer samlade under ett tak men majoriteten var fransmännen. Oj så mycket fransmän det var. Hoppas deras engelska går bra!

Vi har spanat in vårt schema och eftersom vi ska läsa en distanskurs från Sverige så kommer vi bara att läsa två kurser här nere. Detta betyder att vi kommer gå i skolan tre dagar i veckan. Första resan har också börjat att smidas, den kommer gå till Acapulco med resten av "utlänningarna"...vi är ju faktiskt också utlänningar nu!

Nu har vi även införskaffat ett korrekt tvättmedel, Ariel, ingen jäkla klora-skit! Vi hoppas nu på att våra kläder behåller sin ursprungliga färg.

En oxe, en kalv, en MexiKO! (jens påhitt till en shot tequila)

/Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0