Moviestar.

I fredags planerade vi en kväll på utestället Classico. Vi förväntande oss en massa utbytesstudenter och open bar. Vi hade tidigare på dagen köpt biljetter som inkluderade open bar, inträde och ja.. i stort sett allt du behövde för en lyckad kväll var denna biljetten. När vi väl skulle entra Classico visade det sig att vår biljetts funktion var inställd på grund av för litet angagemang. Efter mycket om och med gick vi i alla fall in, gratis, och hade ändå en väldigt trevlig kväll. Pengarna för biljetten ska vi få tillbaka på måndag. Vi hade väldigt kul på dansgolvet och efter att många mexare ville fotografera sig med Pontus och hans blonda hår kom snart ett tv-crew fram till oss med kameran i ansiktet. – Visa oss nu hur kul Svergie har! Så vi dansade och sjöng med till (sån tur var) en låt vi kände igen. Vi förväntar oss nu att vara Classicos ansikten utåt då det skulle bli någon slags promotionfilm på deras hemsida. Återkommer med länk. Så som Natalia förklarade det. Nu är vi local-celebrities!

 

Eftersom vår tv endast visar dubbade filmer eller spanska b-såpor tog jag och Natalia tummen ur och gick ner till Mexicos version av Hemmakväll – Blockbusters, för att hyra film. Äntligen lite engelsk film på tv:n (och inte från dataskärmen). Lördagskvällen blev alltså = filmmarathon.

 

I veckan väntas ”second partial” och besök från Jens Halmstads-Hunk Lucas. Här händer det alltid saker, fart och fläckt hela tiden.

 

ARIBBA!

/J.


Kommentarer
Postat av: Vänersborgaren

Fff= Full fart framåt står detta för och det måste jag verkligen tycka. Ni lever livet, snart är ni 70 och då är det skönt att titta i backspegeln på det som en gång varit. Så kommer dagens pekpinne det stavas engagemang.

2011-03-01 @ 09:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0