Måndag, tisdag, onsdag, torsdag..

För ovanlighetens skull så har det faktiskt inte hänt så väldigt mycket här i Mexico. Vi har tagit det lungan och bara varit hemma. Vi har haft väldiga problem med internet vilket har lätt till smärre frustrationer men idag fick vi ett nytt modem. Detta borde innebära succé!

Natalias boyfriend Robert är här tillsammans med hans kusin Marcus och friend Gustav. Grabbarna anlände i torsdags förra veckan och stannar till onsdag då de ska bege sig mot CanCun.

I veckan kommer det vara en hel del plugg då vi har en "tenta" på torsdag samt slutinlämning på ett projekt. Men eftersom landet kör på Copy-paste versionen utan källor borde det inte ta alldeles för lång tid.

Till det viktigaste:
Efter nästa veckas andra "tenta" beger vi oss till Puerto Escondido i hela tio dagar. Bad, sol och mycket mycket mer. Kommer bli underbart. Eftersom detta stället är väldigt populärt har vi hört flera utbytesstudenter som ska dit så det kommer utan tvekan bli en oförglömlig vecka med säkert många nya blogg-nyheter.

Jag känner mig lite tråkig som inte har så mycket att berätta men det har vart rätt skönt faktiskt att bara ta det lugnt. Det bästa är att nu funkar det äntligen att streama normalt igen från Svensk-tv. Vi håller oss uppdaterade!

Kram banan/ Jess.

Kommentarer
Postat av: Morfar

Precis som i det vanliga livet. Ibland går saker och ting i stå och den grå vardagen rullar bara på. Men så bär det av till Puerto Escondido i hela 10 dagar och visst låter det underbart. Ha en bra tid fram till dess och även under vistelsen. Glöm bara inte att kontakta oroliga mamman. Hälsa alla och var rädd om dig.

2011-04-05 @ 13:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0